Hmm...

Sorry för titeln kom inte på ngt annat. Igår fick jag reda på vad som drabbat mig. Det är ledhinneinflamation och det är skit jobbigt. Idag har jag  mailat alla mina lärare och imorgon har jag möte med syo och sedan blod prov. Jag har planerat att komma tillbaka till skolan på måndag. Nu orkar jag inte skriva mer. Blir väldigt trött. Bye!

I väntans tider

Hej sitter just nu på sjukhuset för att få reda på mina prov resultat. Vill inte höra orden: ''vi vet inte vad det är men vi ger dig det här'' eller något sånt. Jag har missat så mycket i skolan. Men jag ska tbx till måndag. Längtar dit. Ska på möte med syo på fredag pga mina fucked up gymnasie val. Hoppas det ordnar sig. Bye!


Hemma igen

Hej. 
 
I söndags åkte jag till akuten och där tog de några blod prover och andra tester. Doktorerna där bestämde att jag skulle bli inlagd. Jag har gått igenom ex antal prover och några jag aldrig vill göra igen. Innan jag blev inlagd skulle jag få en kanyl i armvecket som man tar olika blodprover ur. Det  visade sig dock att jag hade väldigt svåra vener att sätta kanylen i så det tog ett tag. Först satte sjuksköterskan kanylen i en för liten ven. Det gjorde ont men jag andades igenom det och sedan hittade hon rätt ven. Nu är jag hemma på permission och imorgon ska jag tillbaka dit för att få reda på mina provresultat. Då beslutar också Reumatolog doktorn om jag får åka hem igen eller inte. Jag har fortfarande ont men jag kan gå och använda händerna igen. Kunde till och med borsta håret imorse. Hoppas det går bra att borsta tänderna ikväll också. Nu blir det bär för mer C-vitamin.

Bye! 
 



Här låg jag i 2 nätter! :(


RSS 2.0