blä

Hej just nu sitter jag här trött som fan och måste plugga iaf. Inte nog med det var det först en person som var väldigt ouppfostrad mot mig och sen ringde det och jag får skäll för att jag inte tittar tider rätt på sl.se. Ja men vad ska jag göra. Maten är snart klar sen blir det plugg. I helgen åker min syster och jag till Etuna och hälsar på våra kusiner. Saknar de über mycket btw. Vi har ännu inte hört något från kenneln. Men det tar sin lilla tid så det är bara att vara tålmodig. Nu ska jag käka. Bye!

Nothing yet

Hej idag så hade jag en tråkig skoldag. Och inga nyheter från kenneln men jag tittar inkorgen varje dag. Ikväll sover Greta över hos mig. Det ska bli kul. 
 
Maten idag: 
 
Frukost:
2 mackor med lätta smör, skinka, gurka och aromat
Yoghurt i en lite skål
Mjölk 
allergi tablett 
 
Lunch:
Strimlad morot
Piizzasallad
Majs
Ris
Fisk
Lite remolad grej, hemma gjord typ
Knäcke macka med bregott
Mjölk
Vatten
 
Mellan mål: 
1 macka (samma macka som imorse) 
Stort glas vatten 
 
Middag:
Majs
Ris
Korvstroganoff
Mjölk 
 
Fredagsmys:
popcorn
lite läsk 
 
Angående fredags mys så känner jag att jag kan äta onyttiga saker men ändå ha kontroll så att jag fortsätter som vanligt nästa dag.
Nu ska jag se om mamma behöver hjälp i köket.
Ha det bäst, ciao! 
 
Såhär äter jag just nu alltså hälften grönsaker. 
 

Seg

Hej idag har varit en seg dag. Maten gick bra tills jag kom hem men men, ny dag imorgon. Imorgon är det röntgen och blodprov som gäller. Icke kul men ingen skola för mig. Fast jag ska iaf plugga för att jag skippade den biten idag hihi. Idag ringde mamma till kenneln och hon som säljer lät oss köpa en valp. Men Saffran måste börja löpa och så. Då ska vi åka och hälsa på kenneln. Det ska bli jätte kul. Idag var jag trött igen -.-'. Jag vill att solen ska titta fram och smälta all snö så blir det vår och soligt. Jag kräver inte sommar men lite ljus i alla fall.  Nu vill jag sova. Godnatt <3 
 
 
 
Fucked up bild ordning :P

Fett bra dag idag!!!!!!!! :D

Heeeeeeeeeej!!!!!!!! 
 
Mejlet har kommit och nu är valpköpet i rullning!!!!!!!! :D
Yeah Nu så! 
 
Lista över det jag ätit kommer nu! 
 
Knäcke macka med böckling(fisk) pastej
SpecialK red berrys med mjölk
Äppeljuice 
 
Sphagetti och köttfärs med morots tatziki, morötter och pizzasallad
Äppelpaj med vaniljsås dock på hemkunskap och med bara 3 msk socker + liten portion 
 
Nu middag lasange mjölk lite soppa  ;) 
 
Good day :D 
 
 
                          Bebisar! <3

Taggad

Nej fan! Nu är jag taggad! Nu ska jag komma i form. Jag ska verkligen tänka på vad jag äter, hur mycket jag äter och såklart hur många kalorier jag äter. Men kalorierna är svårt när jag äter lunch i skolan men då får jag tänka på de första 2 punkterna. Nu jävlar asså skinny me about to enter the room!  
 
Jag ska vara strikt med godis och sånt och lära mig självdisciplin. Orkar inte längre asså. Så nu så. Nu är också förutsättningarna för träning bättre i och med att våren är på insprång! Och jag ska skaffa hund som är redo vid maj att flytta hem till mig! En rhodesian ridgeback! :D Fett söta asså och den rasen behöver mycket träning och stimulering så det passar perfekt. Jag ska försöka blogga igen om det blir få inlägg så blir det. Hihihi vad busigt men serious jag har inga planer på att bli the next Kissie. Inga alter egon här inte ;) 

Resterande inlägget är bilder på rasen samt föräldrarna till min blivande valp :D 
 
 
               Saffran (mamman) 
 
 
                    Wilson (pappan) 
 
 
                   Wilson & Saffran 
 
 
                  Saffrans syster Semla 
 
Nu lite Random bilder av rasen 
 


 
 
Så vackra och passar min familj ytterst bra :D 
 
Nu blir det bones och sen dusch. Bye!

RSS 2.0