Skin

Hej. Nu ska jag prata lite om huden. Jag har sedan jag kom in i puberteten haft fet hud och akne. Det har varit jobbigt och jag fajtas med olika produkter varje dag. Men jag och produkterna förlorar strid efter strid. Har ni något tips på vad man kan göra?


Truth

Can't lose weight cause I'm mentally weak. I'm mentally weak cause I can't lose weight.
But that's only half the truth.

Bandet

Det djupaste man kan känna för en människa är kärleken. Jag såg idag filmen Jag saknar dig. Jag har ingen tvilling men jag har en syster och jag skulle inte klara mig om hon försvann. När livet var skit. Då var hon där för mig och jag var där för henne. Vi vet att vad som helst än händer så är det vi två. I grund och botten kommer det alltid vara hon och jag. Och det är just därför jag är så rädd. Om något skulle hända. Om det ofattbara skulle hända som egentligen bara händer andra, då skulle min grund försvinna. Då skulle jag också vilja försvinna. För att veta att hon skulle vara borta. Att hon alldrig skulle vara där när de hårda orden raserar mina skyddande väggar. Det är en tanke jag inte står ut med. Hon är hälften som ligger närmast mitt hjärta. Det var en dag för inte så länge sen som det kunde blivit sanning. Jag var då sovande i min säng. Att det fanns en chans att jag nästa dag skulle vakna och min grund var borta det är en obeskrivlig tanke. När jag fick reda på vad hon för en kort stund önskade blev jag kall. Tills jag en dag började gråta. Sen var det på ett sätt över och hon vad fortfarande där. Jag är lycklig att jag har en sådan underbar syster! Hon är en del av mig!


Long time no see...

Hej det var länge sen jag skrev. Då var jag fortfarande väldigt sjuk om man jämför med idag. Jag vad var det som hände egentligen? Jo, doktorn tror att jag har haft en reumatologisk feber sjukdom. Det betyder att man drabbas av nässel utslag, hög feber, frossa och väldigt svullna och smärtande leder. Allt det hade jag. Idag har jag fortfarande problem med lederna men det är bättre. Mycket bättre. Visst knät är svullet samt andra leder och det gör ont, jag kan heller inte sträcka ut armarna rakt. Utan det fattas några vinkel grader. Man ska ju kunna ha den i 180 grader men jag kanske är 15 - 20 grader ifrån. Jag låg på sjukhus i sammanlagt 2 veckor och går nu på regelbundna ''check-ups''.

 P.g.a. min sjukdom har jag inte kunnat koncentrera mig på vikten och gått upp mycket. Jag vill börja äta nyttigt men det är motivationen som fattas. Jag tänkte kanske att jag finner den nu när jag bloggar.

Jag har också börjat på gymnasiet. Kan inte säga att det var en toppen start men ja det blir väl bättre med tiden. Jag går på Jensen Västra nära Fridhemsplan. 
 
Jag har alla medel för att gå ner i vikt. Det vill säga kunskapen och ett löpband. Men jag vill försöka. Dags att börja få dröm kroppen. Min målvikt är mellan 65 kg och 58 kg.  

Måste gå nu, ska handla. Hej då!

RSS 2.0