Söva över

Hej. Jag har just kommit hem från skolan. 
Imorse vägde jag mig. Det gjorde jag också igår och på 2 dagar har jag gått ner 0,6 kg så nu väger jag **,2 kg. Vill inte säga min vikt för jag är inte nöjd med den. 

Imorgon äre gymnsiemässan som jag går till med min syster. Det är skönt att ha någon som kan det där (hon går i andra ring) vid min sida. Jag ska ikväll gå igenom papprena som jag fick igår och bestämma några gymnasium jag är intresserade av. Det blev mycket papper. Tack till nacka gymnasium som gav en vatten flaska igår. Den kom till hands idag efter gympan. 
 
Idag blir det söva över hos bästavän Greta. Det ska bli urkul fast vi ska snacka gymnasium och plugga också. Nu måste jag gå och duscha sen äre att chila över till'na :P 
 
Ha en bra kväll. Bye! 
 
 
    Jag och bästavän på hennes födelsedag i sommras! :) <3 
 
 
                        Min syster <3

På radion sjöng de om fred på jorden, jag ville tro de' slitna orden

Hej! 
 
Det var hur kul som helst på gymnasie mässan idag. Jag ska tillbaka dit på lördag igen. Jag spenderade mest tiden att lyssna och ta emot papper från olika gymnasie skolor. Det känns så skönt att veta vad som finns på marknaden så att säga. 
 
Jag hörde idag också att min kompis ramlade av sin häst igår på hennes ridning. Krya på dig! <3 
 
Idag är det torsdag vilket betyder Vampire Diaries!
Love it!  
 
Lite låg uppdatering i dag men jag var på gymnasie mässan från typ halv 3 och kom hem 18:45 så det fanns inte så mycket tid. Tur att jag slängde in ett inlägg på morgonen då. 
 
Ha det bra! Bye! 
 
  
                                                             Jag just nu! :)

Godmorgon

Hyvä houmenta.

Hur mår ni? Just nu ligger jag i sängen och ska snart gä upp och äta frukost. Idag äre Gymnasiemässan som sagt jag ska dit 2 ggr för att hinna titta igenom allt. Jag tror att det blir mycket folk. 

Jag ska främst titta på jensen montern men jag ska också gå och titta på andra skolor såklart. :) Nu måste jag gå upp och starta dagen. 
 
Bye! 
 
Live bild från sängen 
 
 
 
Denn BJUDER jag på :)

Gymnasieval

Hej! 
 
Imorgon är det ju den välkända gymnsie mässan som hålls i älvsjö. Den ska jag och min klass gå på iaf och på tal om gymnasiet har jag äntligen kommit på det jag ska gå på. Sam/sam på någon av Jensen skolorna. Det är skönt att veta liksom.
Och jag har kommit på vad som skapar min skol ångest. Det är att plugga matte. Fast jag har ordnat ut det i mitt huvud så det ordnar sig. 
Förlåt igen för den dåliga uppdateringen jag har helt enkelt inte haft tid. Sen så ska jag börja ta med mig min kamera till skolan så blir det lite live bilder. Det blir mycket roligare. Sen så får ni stå ut med att bilderna kanske inte är av den bästa kvaliten men det får jag fixa med inställningarna.
Nu ska jag snart sova. Ha det bra.
Hoppas jag hinner slänga in ett morgon inlägg imorgon.

Bye!

Hjälp

Hur får man texten (som just nu är över min profilbild) under profilbilden? 
 

Förlåt tusen falt

Hej! 
 
Förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag menade att skriva igår men jag somnade istället. Idag har jag varit i skolan och hade NO läxförhör. Det var om det periodiska systemet så nu kan jag de 20 första atomerna. Nu sitter jag och hjälper min vän med sin blogg. Gå in på 
 
 http://www.fiorela.blogg.se eller http://www.fiorela.bloggplatsen.se.  
 
Snart ska jag börja plugga matte med henne. Ska fösöka komma i gång med uppdateringen igen. Hinner inte blogga på morgonen tyvärr men ska försöka iaf. Men ha det bra. Bye! 
 
 
 
Här bjuder jag på en bild på mig och bästa vännen. :)

Sen update från min sida

Hej förlåt för att jag har helt försummat bloggen idag. Jag har helt enkelt inte haft tid. Hoppas ni har det bra. Jag är i alla fall inte lika stressad över skolan nu när jag har koll på alla läxor och så har jag ett snack med syo imorgon om gymnasiet. 
 Sen kommer gymnasie mässan som man såklart måste gå på. Måste ju få veta vilka skolor som finns i Stockholm. Jag har i alla fall bestämt mig för att gå sam/sam  det vill säga samhällsprogrammet/samhällsvetenskap. Detta är för att jag vill plugga historia men inte stänga dörren på psykologi än.
Ikväll har jag lagat middag och gjort läxor. Jag snart börja plugga till musik provet som är imorgon. Jag har dock lite hum om vad som ska kunnas.
Nu så måste jag börja. Ha det bra och imorgon ska jag uppdatera mig bättre. Bye.

Mörkt

Hej nu har jag tittat på Marie Antoinette. Fan vilka falska bitchar adels kvinnorna är. Tur att det var 300 år sedan. Jag skulle inte ha klarat av att omge mig av falska personer 24/7. Visst finns det falska personer nu också men då tvingades man ju typ.

Nu ligger jag i mitt mörka sovrum. Idag har jag inget behov av att vistas i ljus. Jag vill bara låta mörkret omsluta mig för en stund för att sedan orka med nästa vecka. Det känns skönt. Bara jag, här inne. Behöver inte vara social och trevlig mot någon. Men jag tänker inte försumma bloggen. Datan finns till hands. Nu ska ja lyssna på klassisk musik till musik provet som äger rum nästa vecka. 
 
Ha det bra. Sorry för ett tråkigt inlägg.

Film dag

Hej idag blir det film dag i min säng med korsetten på eftersom jag ej kunde sova med den inatt. Fast jag ska plugga musik också. Först blir det Marie Antoinette sen SALT tror jag. Efter film nummer 1 så skickar jag iväg ett inlägg till. Vad ska ni göra idag? :) 
 
 

Sleepy times

Hyvä yötä, nuku hyviin = God natt, sov gott = Good night, sleep well = Gute Nacht, schlafen sie gut = Buenos noches  = Godnatt på onödigt många språk. 
 

Film

Vilken film ska jag se på ikväll? :) Tips folket! 
  
 
Kanske  fast prates of the caribbean är jag lite sugen på :)

Harry Potter

JAG HAR FÅTT HARRY POTTER DILLE! Tur att jag har alla filmer så att jag kan titta igenom alla. Jag måste gå och titta på HP 7 del 1! Behövde bara få ur mig det :P 
 

 
 
De har växt upp iaf... 
 

 
 
 
 
Ha en trevlig kväll :)


Rött hår

En liten fråga. Vilken typ av kille gillar ni? Jag har på senare tid kommit på att jag dreglar efter röd håriga killar. Asså det är inte alla rödhåriga men vissa fattar jag tycke för. T.ex. Ron weasly i Harry Potter. Speciellt nu när han har blivit lite biffig sådär. Hatar smala taniga killar. Haha det kanske inte är så många som gillar gingers som de kallas men jag gör det. Fast jag gillar ju också mörk håriga och blonda killar. Men ändå är det något med de röd håriga. Grr... 
 
Bara för att... 
 
 
 
 
                                         
                                 Grr :P Haha


Rosor är röda violer är blå

Hej. Nu har jag kommit hem från en kul dag på Östra gymnasiet. Det är en fin skola. Besök den 95:or som ska blir ettor nästa år :) Det var en politisk lördag och jag, som sagt, fick vara med och påverka huddinge. Jag bor där. Den viktigaste frågan (som jag tyckte var viktigast) var kollektiv trafiken. Den påverkar ju så mycket mig och mitt liv som tonåring. 
 
Idag gick det bra med maten fast inte med sötsakerna. Åt lite bullar och godis och sådant som bjöds men var inte för hårda mot mig, jag har trots allt m*ns. Gillar inte att skriva det ordet. Men iaf vet ju de flesta vilket sötsug som drabbar en då. När den är över ska jag vara hårdare mot sådant. 
 
Ikväll blir det inte så mycket mer än en lugn hemma kväll. Måste skriva lite SO och så.  
 
En bra nyhet å andra sidan är att inatt var den första natten jag sov med min korsett hela natten. Äntligen har jag blivit van vid den både fysiskt och psykiskt. Om ni har frågor om den så är det bara att fråga. 
 
Det var ungefär det jag ville säga. Ha det bra. Bye! 
 
Haha det här är så sant och ganska gulligt :P 
 

Östra

Hej idag är det en politisk dag. Jag och några abdra ska få bestämma i huddinge. Yeah! MEn NU måste jag fixa mig! STRESS!!!!!!! 
 
 
 
Samma bild för att den är så skön :P

Hej igen

Nu har kusinerna gått och nu börjar ledgend of the seeker :) 
 
Richard Cypher är så sexig utan tröja. Älskar första avsnittet når han bygger en bro tröj lös :D 
 
 
 
 
                                   Grr <3

Hemma

Hej, nu har jag kommit hem från skolan igen. Jag fick 16/25 på matte provet (G=12/25)! Så jävla glad jag trodde jag skulle få IG. Skolan har blivit mycket roligare nu när det gäller kompisar. 
 
 Och igår lärde jag mig ta hand om en möjlig konflikt eller typ missförstånd via tel. Jag har alltid varit dålig på detta men nu gick det bra. Nyckeln är att hålla sig lugn. Hetsa inte upp dig och kalla inte den andra personen för öknamn. Förklara bara hur det verkligen är. Med sanningen kommer man längst med även fast inte med samma personer i vissa fall. 
 
Om ca 1h kommer mina kusiner. Saknar de uber mycket! <3 Sen nu i helgen så kommer det att hända en skit viktig grej för de som bor i huddinge kommun. Jag och min klass och flera deltagare får vara med och bestämma över viktiga beslut i huddinge och jag är bara 15 år! So I'm in charge now bitches! *fniss* 
 Annars är det här en lugn helg. 
 Vad ska ni göra? 
 
Och jag glömde ju säga att idag har jag ätit nyttigt. Åt frukost imorse och en nyttig lunch. Är så stolt över mig själv. Jag måste bara se till att resten av dagen går i samma nyttiga anda. Ha en bra fredag. Bye!

Nu måste jag gå

Hej nu ska jag till skolan. ska gå snart så måste fixa mig nu. Bye mer hinner jag inte skriva! <3

Godnatt

Nu ska jag göra mig iordning och sova med den dumma korsetten jag visade. Vampire diaries var sorgligt enligt mig. Damond got his heart broken. :( 
 
Godnatt! <3 
 
 
 
                    Sex appeal <3

Fick en flaska i huvet

Lite dåligt på live bilder men här är jag iaf. :) 
 
 
 
 
Mörka ringarna består utav smink 
 
  
 
Japp såhär ser jag ut :D


5min

VP om 5 min bye :D

Hemma

Hej! Har nyss kommit hem från skolan. Min syster leker kock och blandar i créme fresh i en redan lagad Chicken tikka masala. Själv sitter jag och bloggar. Det är mycket jobb med att skaffa läsare har jag märkt. Hoppas att jag lyckats fånga någon :) Ikväl blir det Vampire Diaries och äntligen har Kathrine dyckt upp i serien. :) 
 
 
 
Stefan och Damond är så snygga! 
 
 
 
 
 
 
                                                 <3/<3

Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
 
 
Jag älskar denna låt! :D 
 
Jag vet tyvär inte hur man lägger in videos. Kan någon lära mig? :)

Skolan

Hej  
 
Nu sitter jag i skolan med bästa Stella Och Sarah! Skit kul! Vi har just ätit lunch. Det blev pannkakor. Gott :) Imorse så åkte klassen till forum för levande historia och gjorde massa skit :P Nu sitter jag i skolan. Fett bra att vi får gå in i dator rummet på rasterna :D

Tidigt

Hej idag ska jag vara vid pendeln halv 8 för att vi ska någonstans. Vet inte var. Detta är ett kort inlägg, måste skynda mig lite! *stress* 
 

Godnatt

Nu äre dags för duschen inte lukta uschen sen så ska jag sova! God natt folket! 
 
 
 
Visste ni att jag har scolios och måste sova med en sån här? (detta är en google bild) 
 
 
 
 
Fast min scolios är längre ner och lutar åt andra sidan!

Family guy

titeln berättar allt. Kvällen består av family guy. Ha det bra! 
 

I inlägget banta....

Glömde jag nämna att min syster också hjälpte mig genom svältvanorna.

Slutade tidigt

Hej!

Idag slutade jag väldigt tidigt av någon anledning. Men det är lika bra, jag mår inte så bra just nu.

Innan jag gick, åt jag lunch så här är en lista på vad jag har ätit idag: 
 
Ingen frukost (inte bra! Klarar mig inte i skolan då) 
 
Till lunch: 
 
Morötter
Pizza sallad
Någon lins grej
Morots Tatziki
Ris
Kyckling gryta
Triangel knäckebrödsmacka
Bregott - smör
Vatten
Mjölk 
 
Det låter mycket för en lunch men om ni sett tallriken så skulle ni inte tyckt det. Det handlar också om hur mycket av varje sak jag tar, och jag tar inte mycket av varje sak utan ganska lite. 
 
Jag går alltid upp på morgonen och kommer i tid till mina lektioner men på senare tid har jag haft väldigt svårt att gå upp. Jag ligger och drar mig. Jag vll verkligen inte gå upp. Jag kom på vad det var imorse. Jag har inget att gå upp till, Som min livsgnista svalnat och jag förstår inte meningen med att gå upp och göra det alla gör. Jag orkar helt enkelt inte. det enda jag ser med världen är smärta. Det är för att den har alltid varit omkring mig även fast den inte drabbat mig på senaste tiden så har den drabbat de omkring mig. Jag ska prata med min mamma om det här. Så jag har någon. Ville bara lätta mitt hjärta så att säga. Men ni ska ha det så bra iaf. 

Over and out!

Banta

Hej  nu ska jag skriva lite om fel sätt att gå ner i vikt eftersom jag så många gånger varit inne på fel spår. 
 
Jag är 15 år och lider av fetma. Detta tror inte många eftersom jag inte är så där jätte stor. MEn jag ligger lite över gränsen till fetma. När man tycker man är tjock och ful vill man förändra det snabbt. Då tänker de direkt att smal går hand i hand med snygg. Så därför börjar dem banta. Min mamma hade anorexia nervosa. En sjukdom där man äter extremt lite eller ingenting och tränar överdrivet mycket. Hon började med att gå på en diet som bestod utav 3 hallon båtar per dag i en vecka. Den andra veckan så åt hon 2 hallon båtar. Då går man ju ner i vikt. Det förstår vem som helst men biverkningar är - man blir asocial, man blir besatt av utseende samt mat, musklerna förtvinar, man har ingen ork till något o.s.v. Är detta det liv man strävar efter? Eller tittar man i tidningar, på tv, datan och tänker sådär blir jag också om jag gör detta. Nej det funkar inte. Sluta kritisera er själva. Det var bara för 5 veckor sen jag såg ner på mig själv. Sen kom vändpunkten och jag tänkte: Jag är här det jag gör, hur jag ser ut och den jag är får de andra ta för att jag vet att jag är vacker och jag har min rätt att vara här och göra min gej. Nu är jag mycket säkrare i mig själv och jag känner det så fort jag träffar mina kompisar eller socialiserar mig i skolan. Man får ett mycket rikare liv på så sätt. 
 
Det  var nära att jag började svälta mig själv. Det var när jag träffade en person som helt plötsligt var jätte smal efter ett liv i övervikt. Jag frågade hur hon hade gått till väga och hon förklarade att hon svalt sig själv av olika anledningar. Eller kanske inte svalt sig själv med avsikt men hon åt inte. Hon sa det inte, hon antydde det inte med det var något hon gjorde som fick mig att må så dåligt att jag i 3 dagar knappt åt något. Som tur var hjälpte min mamma och mina vänner mig ut ur det spåret. om de inte hade gjort det skulle jag bara skjunkit djupare och djupare. Jag har också försökt spy upp det jag ätiti pga ångest men det har aldrig lyckats. 
 
Nu är jag inne på att äta normala portioner till min fysiska aktivitet. Det vill säga träning.  Detta funkar. Ja har tyvärr nått ett stopp som jag försöker komma över. Hoppas ni förstår vad jag menar och förstår också att jag lärt mig av mina misstag.  
  
 
 
 
 
                   Vilka ser egentiligen bäst ut?

Trött

Jag har ett väldigt problem med söt sug. Någon som har något tips om hur man lindrar det?

Bilden säger allt...


Hemma -.-'

Hej nu är jag hemma. Och jag, som i så många andra bloggar står, har mensvärk. Fy fan asså!!!!!!!  
 
Aja, nu så ska jag fixa lite med bloggen och börja plugga snart. Ha det bra!
 
Bye!  
 
P.S. Hur får man svart text till inläggen? Asså vad heter det när man redigerar stilmallen? Jag fixade bara och tittade inte riktigt. Kram

Tur

Hej! Sitter i skolan och uppdaterar nu. Tur enligt mig. Nu har jag just haft lunch det blev biff stroganoff. 
 
Så jag tog:
1.Morötter
2.Pizza sallad
3.Pasta
4.Biffstroganoff
5.Créme fraiche 
 
I en liten portion. :)
 Och det är bara en portion. Starkt av mig. Har legat i ett dåligt spår där jag har tagit 2 portioner i flera år. :/
 
Jag drack mjölk till det. Jag tror att jag ska börja dricka vatten ist för att det har visat sig på mig vara bättre och man blir inte törstig på resten av dagen (beroende hur mycket man dricker såklart) av att dricka vatten. ;) 
 
Jag har inte så mycket mer att tillägga än att jag ska snart ha teknik och att jag uppdaterar när jag kommer hem. Ha det så bra! 
 
Bye!

Ny dag

Hyvä huomenta - Godmorgon! 
 
Nu har jag just vaknat.  Tänk vad snällt att tänka på bloggen direkt. Nu ska jag äta frukost. Det blir en skål med Special K Red berrys. Sen ska jag fixa mig och vandra till skolan. Jag är hur trött som helst! Aja, igår kväll låg jag och tänkte på att idag ska vara en uber nyttig dag. Förut tänkte jag veckovis men jag har märkt att jag måste ta dagen som det kommer. Så ikväll får ni se om jag lyckas!  
 
Ha en bra dag! Bye! 
  
 


Det andra inlägget

Hej! 
 
Nu har jag kommit hem. Det har varit en lång dag idag. Först kom jag hem från skolan där jag kunde få skratt attack åt vadsomhelst och sedan åkte jag iväg till finska kursen som jag går på. Japp, jag är halvfinsk.
 
 
Jag är inte säker på hur jag ska gå till väga med bloggen. Ska jag skriva min vikt varje månad? Före efter bilder osv? En sak vet jag, jag ändrar inte mina tider för bloggens skull. Detta är för att förhindra att mitt blogg sug försvinner. En sak till. Jag skulle gärna vilja ha hjälp med designen. Än så länge vet jag bara om det jag har fixat.
 Aja nu till att jaga blogg läsare. Bye! 
 
 
  
 
                                    (Såklart inte min mage)

Första inlägg - 2010.11.15

Hej! 
 
Jag heter Tea Linnéa Carsbrant. Förlåt för bloggens krångliga namn.  I Den här bloggen får du följa mig och min ''kamp'' med att gå ner i vikt. Så ja, detta är en vikt blogg. Lite update om vem jag är. Jag är 15 år och bor i Stockholm län. Jag bor med min syster och mamma. Pappa och mamma ha blivit särbo under sommaren. Brukar plugga och vara med vänner och så sjunger jag. Kanske lägger jag upp lite videos så fort jag fått veta hur man gör.  
 
Fler inlägg kommer upp ikväll. Ha det så bra! Kram. 
 

RSS 2.0